Kedves Olvasó!

Kedvenc mesejelenetek a szobában! Látványos grafikák, testreszabott tartalommal!

A most induló grafikai szolgáltatásunkkal egy űrt szeretnénk pótolni, azzal, hogy a meseld.hu oldalain található mesékből egy-egy jelenetet lerajzolunk neked.
Neked nincs más dolgod, mint ezekből a mesékből, vagy versekből kiválasztod a kedvenc jelenetedet és elküldöd nekünk az űrlapunkon keresztűl.
Ha van valami extra kívánságod, akkor írd meg nekünk, ha lehet bele rajzóljuk a képedbe. A képek digitális technikával készülnek el, így kérheted olajfestményként, akvarell vagy sima ceruzarajz hatással is. Hogy könnyebb legyen a választás, bélyegkép formában elküldünk több effektet a grafikáról

Hogyan kapom meg a képet?

Az elkészült képet a kért méretben nyomdakészen - DPF-ben, nyomtatva, vagy digitálisan, jpg formában kapod meg.

Mennyibe kerül?

Egy kép ára nyomtatás nélkül br.10.000 Ft-tól készül el. A grafika ára függ az ábrázolt jelenet bonyolultságától.  A nyomtatás ára függ a kért képmérettől. A szállítás Magyarország területére ingyenes!

Milyen felületre tehetem a kész képet?

Tudunk nyomtatni öntapadó matricára, így szekrények, ablakok, ajtók, akár asztalok, székek felületére is gond nélkül fel lehet ragasztani grafikáinkat.

A képek felhasználása

A képeinket kizárólag magán célú felhasználásra készítjük el. Az oldalainkon található írások túlnyomó részét már nem védi a szerzői jog, de a kortárs szerzőkét igen. Így az írásaik bármilyen célú kereskedelmi felhasználása csak az ezen szerzők írásos engedélyével lehetséges.

Milyenek lesznek a képek?

A képeinket mutatjuk inkább. A galériánkat ajánljuk figyelmébe, ami hamarosan elérhető lesz itt.